Ви тут:  Головна Факультет Структура Кафедри Кафедра початкової освіти та інноваційної педагогіки Практика Звіти практик. Конференції Звітна онлайн-конференція з навчальної педагогічної практики для студентів 3 курсу спеціальності «Початкова освіта» денної форми навчання (8.12.22)

Звітна онлайн-конференція з навчальної педагогічної практики для студентів 3 курсу спеціальності «Початкова освіта» денної форми навчання (8.12.22)

8 грудня 2022 року відбулась звітна онлайн-конференція з навчальної педагогічної практики для студентів 3 курсу спеціальності «Початкова освіта» денної форми навчання, яка є завершальною саме для цього виду практики. Керівник практики – доцент Тесленко Т.В. підвела підсумки практики, студенти поділились враженнями, представили свої презентації, відеозвіти, в яких було висвітлено виконання завдань практики, які вони виконували під час офлайн, дистанційного та змішаного навчання учнів та студентів. Студенти під час практики проводили виховні заходи з використанням LEGO та здоров’язбережувальних технологій, а також заходи з безпеки життєдіяльності учнів в умовах війського стану, що є актуальним на сьогоднішній день. Також студенти спостерігали та аналізували діяльність вихователів ГПД в закладі освіти, на базі якого студенти проходили навчальну педагогічну практику (Український колеж ім.Сухомлинського № 272, спеціалізована школа № 65 з поглибленим вивченням іноземних мов, ліцей № 38 ім. В.М.Молчанова, спеціалізована школа № 106 міста Києва); ознайомились з функціональними обов’язками вихователя ГПД, документацією (журнал ГПД, календарним і щоденним планом роботи вихователя ГПД); з особливостями проведення режимних моментів в групі подовженого дня з учнями 1–4 класів, а саме: прогулянок, спортивних годин, самопідготовки (3-4 класи), годин дозвілля, бесід або годин спілкування; самостійно розробляли і проводили з учнями окремі режимні моменти в групі подовженого дня в залежності від класу, в якому проходили практику здобувачі вищої освіти.

 

Конф Практ 8.12.22 01


Цікавими були доповіді студентів, які зараз знаходяться за кордоном і, паралельно з дистанційною формою проходження практики в українських школах, знайшли можливість офлайн відвідати у Польщі школи для дітей – біженців з України, а також провести виховні заходи з учнями цих шкіл. І саме позитивними емоціями від такої роботи з українськими дітьми за кордоном ці студенти поділились з усіма учасниками під час звітної конференції. Методисти практики – доценти кафедри, Себало Л.І та Янковська І.М. поділились своїми враженнями від співпраці зі студентами під час практики.


Вітаємо студентів із вдалим завершенням ще одного етапу навчальної педагогічної практики та бажаємо нових звершень під час наступних видів практик!


Звітні матеріали:

 

Конф Практ 8.12.22 01

 

Конф Практ 8.12.22 01

 

Конф Практ 8.12.22 01

 

Конф Практ 8.12.22 01

 

Конф Практ 8.12.22 01

 

Конф Практ 8.12.22 01

 

Конф Практ 8.12.22 01

 

Конф Практ 8.12.22 01