Ви тут:  Головна Факультет Структура Кафедри Кафедра дошкільної освіти Оголошення та події кафедри ДО Консультація для магістрантів спеціальності "Дошкільна освіта" з питань підсумкової атестації (04.06.2024)

Консультація для магістрантів спеціальності "Дошкільна освіта" з питань підсумкової атестації (04.06.2024)

 

🎓📚✅🙌📡 Для магістрів 2️⃣ курсу заочної та заочно-дистанційної форми навчання спеціальності "Дошкільна освіта" педагогічного факультету 4️⃣ червня кафедрою дошкільної освіти проведено консультацію до підсумкової атестації.


Завідувачка кафедри дошкільної освіти, докторка педагогічних наук, професорка Ганна Цвєткова здійснила розподіл рецензентів, поділилася "родзинками" вдалої доповіді до захисту кваліфікаційної роботи, налаштувала на успіху та перемозі.


Докторка педагогічних наук, професорка Лілія Барановська розкрила структуру й оформлення презентації до доповіді та необхідну наукову термінологію.


На переліку супровідних документів до магістерського дослідження та здійснену успішну перевірку на плагіат дипломних робіт програмою Unicheck наголосила кандидатка педагогічних наук, доцентка Раїса Шулигіна.


Розклад підсумкової атестації та особливості збору необхідної документації для комісії до захисту кваліфікаційних робіт повідомила секретар комісії, ст.викладачка Віра Корх.


У формі запитань-відповідей магістранти отримали необхідну інформацію на хвилюючі питання підсумкової атестації.

 

консультація Мг ДО ПА 4.06.24 1

 

консультація Мг ДО ПА 4.06.24 1

 

консультація Мг ДО ПА 4.06.24 1