Ви тут:  Головна Події Запрошуємо на VІІІ Міжнародну науково-практичну інтернет-конференцію «Актуальні проблеми формування творчої особистості педагога в контексті наступності дошкільної та початкової освіти» (26-27.03.2024)

Запрошуємо на VІІІ Міжнародну науково-практичну інтернет-конференцію «Актуальні проблеми формування творчої особистості педагога в контексті наступності дошкільної та початкової освіти» (26-27.03.2024)

 

Шановні колеги-науковці, педагоги-практики та студенти!

 

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі VІІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Актуальні проблеми формування творчої особистості педагога в контексті наступності дошкільної та початкової освіти», яка відбудеться 26-27 березня 2024 року (о 10:00) на платформі Zoom за покликанням: https://us02web.zoom.us/j/89661403495?pwd=Zk1jZFB4YlRuSDJ2TTNnbjVoeDExdz09 (детальна інформація про приєднання в маршрутній карті учасникам). Співорганізатор заходу – Український державний університет імені Михайла Драгоманова.

 

8 Міжн конф Вінниця 26 27.03.2024

 

📚 Основні тематичні напрями роботи конференції:

  1. Творча діяльність педагога в контексті реалізації завдань перспективності й наступності дошкільної освіти та початкової школи.
  2. Творчий підхід до організації дошкільної освіти як передумова особистісного зростання дитини.
  3. Творча активність учителя початкових класів Нової української школи як умова реалізації продуктивної освітньої стратегії.
  4. Євроінтеграційний контекст підготовки творчих педагогів в освітньому процесі закладу вищої освіти.
  5. Психологічна безпека здобувачів освіти в закладах різних типів і форм власності в контексті реалізації творчо орієнтованої парадигми.
  6. Створення відкритого зеленого середовища і заходів для дітей на свіжому повітрі: європейський вимір та українські традиції.
  7. Підготовка майбутніх учителів до екологічної освіти підростаючого покоління.
  8. Соціальна інтеграція дітей з особливими потребами у середовищі різноманіття та інклюзії: європейські підходи.

 

🏛 Місце проведення конференції: Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського (кафедра дошкільної освіти, кафедра початкової освіти), 21100, м. Вінниця, вул. Острозького, 32.

✔ Форма участі в конференції: дистанційна.

✔ Робочі мови конференції: українська, польська, англійська.

✔ Участь у конференції та майстер-класах – безоплатна

✔ Деталі на сайті конференції – https://sites.google.com/vspu.edu.ua/2023/головна

 

Маршрутна карта учасникам конференціїpdf

 

ПРОГРАМАpdf

 

Джерело: Факультет дошкільної і початкової освіти імені Валентини Волошиної ВДПУ імені Михайла Коцюбинського