Ви тут:  Головна Події Запрошуємо до участі в ІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Проблеми та інновації професійної і технологічної освіти: реалії, досвід, перспективи» (07-08.10.2024)

Запрошуємо до участі в ІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Проблеми та інновації професійної і технологічної освіти: реалії, досвід, перспективи» (07-08.10.2024)

 

Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у роботі ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Проблеми та інновації професійної і технологічної освіти: реалії, досвід, перспективи», яка відбудеться 7-8 листопада 2024 року на базі Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка.

 

Основні тематичні платформи включають питання розвитку професійної та технологічної освіти, використання інформаційно-комунікаційних технологій, творчий розвиток учнів, підготовку фахівців у професійно-технічних закладах, роль штучного інтелекту в освіті, інновації у підготовці спеціалістів агропромислового комплексу та мисливського, лісового і садово-паркового господарства. Дискусійні питання охоплюють сучасні виклики та інноваційні підходи до професійної і технологічної освіти, особливо в умовах воєнного стану.


У рамках заходу будуть проведені пленарні засідання, дискусійні платформи та круглі столи.

 

👥 Організатори:

Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка, Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка, Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини, Український державний університет імені Михайла Драгоманова  (Педагогічний факультет) та інші навчальні заклади України, Латвії, Німеччини та Ізраїлю, зокрема – Глухівський національний педагогічний університет імені Олександра Довженка, Професійний ліцей залізничного транспорту (Чернігів), Державний професійно-технічний навчальний заклад «Сновське вище професійне училище лісового господарства» (Сновськ), Огрський державний технікум (Республіка Латвія, Огре), Школа імені Йогана Бірвірта (Німеччина, Меммінген), Аріельський університет (Аріель, Ізраїль).

 

Тематичні платформи: 📌

🔧 Розвиток професійної та технологічної освіти в умовах воєнного стану.

💻 Інформаційно-комунікаційні технології у підготовці педагогів.

🎨 Творчий розвиток у професійній освіті.

🛠 Підготовка фахівців відповідно до вимог ринку праці.

🤖 Використання штучного інтелекту в освіті.

🌾 Інноваційні технології для агропромислового комплексу у повоєнний час.

🌲 Проблеми підготовки спеціалістів для лісового та садово-паркового господарства.

📊 Підготовка економічних фахівців у закладах освіти.

 

Робочі мови: українська, англійська, латиська, німецька, іврит.

 

🎓 Організаційний внесок: 300 грн (включає сертифікат учасника, програму та роздаткові матеріали).

🌐 Матеріали конференції будуть опубліковані в електронному збірнику з міжнародною індексацією.

 

🔗 Дедлайн для подачі матеріалів: 01 листопада 2024 року

📧 Надсилати заявки: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

📞 Контакти для запитань:

+38(099) 778-96-01 – Вадим Михайлович

+38(093) 982-27-47 – Наталія Миколаївна

+38(093) 362-28-71 – Алла Володимирівна

 

🔎 ІНФОРМАЦІЙНИ ЛИСТ↓pdf

 

Не пропустіть можливість поділитися своїм досвідом та ідеями! 💬

 

І Міжн конф Чернігів 07 08.11.24