Ви тут:  Головна Події Запрошуємо до участі в Звітно-науковій конференції «Єдність навчання і наукових досліджень – головний принцип університету» (20-24.05.2024)

Запрошуємо до участі в Звітно-науковій конференції «Єдність навчання і наукових досліджень – головний принцип університету» (20-24.05.2024)

 

Шановні викладачі, аспіранти й докторанти Педагогічного факультету УДУ імені Михайла Драгоманова!

 

Запрошуємо взяти участь у пленарному засіданні звітно-наукової конференції «Єдність навчання і наукових досліджень – головний принцип університету» серед викладачів, аспірантів і докторантів Педагогічного факультету Українського державного університету імені Михайла Драгоманова за підсумками наукових досліджень 2023 року.

 

Зустріч відбудеться 21 травня 2024 року об 11:00 у змішаному форматі: в ауд. 10-4 гуманітарного корпусу та в Google Meet за покликанням: https://meet.google.com/sba-pobr-bne

 

Секційні засідання проходитимуть в онлайні 21-24 травня 2024 року на кафедрах: ЮНЕСКО з наукової освіти; педагогіки; дошкільної освіти; початкової освіти та інноваційної педагогіки; образотворчого мистецтва; практичної психології; української й іноземних мов та методик викладання в початковій і дошкільній освіти (за окремими програмами).

 

Із програмою звітної конференції можете ознайомитись тут (↓)

 

УВАГА! Повідомляємо, що загальноуніверситетське пленарне засідання звітно-наукової конференції «Єдність навчання і наукових досліджень – головний принцип університету» викладачів, докторантів та аспірантів УДУ імені Михайла Драгоманова буде проведено у понеділок 20 травня 2024 об 11:30 за покликанням: https://meet.google.com/pab-qrne-xgx

 

звіт конф викл НПУ ПФ 17.05.22