Ви тут:  Головна Події Реєстрація заяв і прийом документів для вступу в магістратуру (01.08-22.08.2024)

Реєстрація заяв і прийом документів для вступу в магістратуру (01.08-22.08.2024)

 

До уваги шановних випускників бакалаврату Педагогічного факультету УДУ імені Михайла Драгоманова!

 

Від сьогодні, 1 серпня, стартує реєстрація заяв і прийом документів від вступників для участі в конкурсному відборі для вступу в магістратуру, яка триватиме до 18.00 22 серпня 2024 року.

 

Загалом особисті електронні кабінети вступників працюватимуть протягом усієї вступної кампанії, тобто до 31 жовтня 2024 року. Абітурієнти можуть подати до п'яти заяв на бюджет і до 10 заяв на контракт.

 

Магістратура Подання ЗАЯВ 1.08 22.08.2024

 

Подання заяви в електронній формі

Заява в електронній формі подається вступником шляхом заповнення електронної форми в режимі онлайн на сайті https://vstup.edbo.gov.ua/.

 

Під час реєстрації вступник зазначає такі дані:

  • адресу власної електронної пошти, до якої вступник має доступ;
  • пароль для входу до особистого електронного кабінету;
  • номер, пін-код і рік отримання екзаменаційного листка, що був отриманий під час реєстрації на єдиний вступний іспит (ЄВІ) або єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ);
  • серію та номер документа про здобутий ступінь вищої освіти або освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліста.

 

Зверніть увагу! Сформувати та подати заяву на вступ з результатами ЄВІ /ЄФВВ можна тільки після завантаження результатів з УЦОЯО до ЄДЕБО.

 

ІНФОРМУЄМО! Якщо вступник вже має «повну вищу освіту» (диплом магістра/спеціаліста), то вступ може відбуватися ✔️без результатів ЄВІ /ЄФВВ, а ✔️за результатами вступного іспиту та ✔️мотиваційного листа. У такому випадку навчання проводиться виключно за кошти фізичних та юридичних осіб.

 

В особистому електронному кабінеті вступник вносить номери телефонів (домашній або мобільний) із зазначенням телефонних кодів. Окрім того, вступник завантажує кольорову фотокартку розміром 3 х 4 см, що подає до закладу вищої освіти. Також вступник має додати текст мотиваційного листа. Для уникнення помилок при ручному внесенні тексту мотиваційного листа вступникам радять заздалегідь в будь-якому текстовому редакторі набрати текст та уважно перевірити його на наявність помилок. Вступник може замінити номери телефонів до моменту подання першої заяви. Для подання заяви вступник обирає заклад вищої освіти, освітній ступінь, конкурсну пропозицію та встановлює пріоритетність (у разі її використання) заяви для участі у конкурсному відборі для зарахування на місця за державним або регіональним замовленням.

 

Подання заяви в паперовій формі

У паперовій заяві вступники вказують спеціальність (освітню програму) для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра та форму навчання. На кожну спеціальність потрібно писати окрему заяву.

 

Під час подання заяви потрібно пред’явити оригінали таких документів:

  • документ, що посвідчує особу;
  • документ державного зразка про раніше здобутий освітньо-кваліфікаційний рівень, на основі якого здійснюється вступ, а також додаток до нього;
  • екзаменаційний листок.

 

Разом із заявою необхідно подати:

  • копії вищевказаних документів;
  • чотири кольорові фотокартки розміром 3 х 4 см;
  • інші документи (якщо це встановлено приймальною комісією).

 

Заяву в паперовій формі вступник повинен подати особисто до приймальної комісії університету. Відомості кожної заяви в паперовому вигляді реєструються в день прийняття заяви в Єдиній державній електронній базі з питань освіти та відображаються на сайті Інформаційної системи vstup.osvita.ua.

 

До уваги вступників у магістратуру Педагогічного факультету на творчі спеціальності, а саме на освітню програму «Образотворче мистецтво» (спеціальність 023 «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація»)! У вересні відбудеться додаткова сесія вступного фахового випробування в дистанційному та очному форматі на контрактні місця акредитованої магістратури за вказаною датою: 17 вересня 2024 року. Початок о 10:00. Деталі за покликанням: https://www.facebook.com/share/p/s9StMfqTpzM4NAGo/

 

Важливі дати

 

Строки зарахування магістрів на бюджет

✔️ Рекомендації для зарахування за державним замовленням (на бюджет) надаються не пізніше ніж 24 серпня.

✔️ Вимоги до зарахування (подання оригіналів документів) мають бути виконані до 18:00 години 26 серпня.

✔️ Наказ про зарахування на бюджет видається 27 серпня.

✔️ Переведення на вакантні бюджетні місця та на місця за рахунок цільових пільгових державних кредитів осіб, які зараховані на навчання на контракт, здійснюється не пізніше ніж 31 серпня.

✔️ Реєстрація та робота електронних кабінетів вступників закінчується 31 жовтня.

 

Строки зарахування магістрів на контракт

✔️ Надання рекомендацій до зарахування та оприлюднення списку рекомендованих для вступників, які вступають на місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб на відкриті та фіксовані конкурсні пропозиції, здійснюється не раніше 28 серпня.

✔️ Зарахування вступників на навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб відбувається не пізніше ніж 30 вересня.

 

Шановні випускники бакалаврату денної та заочної форм навчання різних років! Майбутні магістри! Чекаємо на ваші заяви та гостинно запрошуємо вас на навчання до нашої дружної Драгоманівської родини!

 

🏛🎓

Приймальна комісія

УДУ імені Михайла Драгоманова

📍м. Київ, вул. Пирогова 9, каб. 133, 229

📧 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

📞(044) 239-30-17, (044) 235-82-36

кнопка Вступ УДУ 2024