Ви тут:  Головна Події Анонс Всеукраїнського дискусійного форуму в Черкасах (13-14.06.2024)

Анонс Всеукраїнського дискусійного форуму в Черкасах (13-14.06.2024)

 

Запрошуємо взяти участь у Всеукраїнському дискусійному форумі «Тенденції підготовки фахівців у сфері освіти та освітнього менеджменту», який відбудеться 13-14 червня 2024 року в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького на базі Навчально-наукового інституту педагогічної освіти, соціальної роботи та мистецтва. Співорганізатором наукового заходу є Український державний університет імені Михайла Драгоманова (Педагогічний факультет).

 

дискус форум Освіта менедж 13 14.06.24



У програмі форуму: панельні дискусії з підготовки фахівців із початкової та дошкільної освіти, психолого-педагогічної підготовки майбутніх учителів, управління навчальними закладами, соціально-педагогічних теорій та підготовки докторів філософії.

 

До участі запрошуються науково-педагогічні працівники, аспіранти, магістранти, студенти та працівники закладів післядипломної педагогічної освіти.

 

Форум проходитиме в offline та online форматах. Online-учасники можуть приєднатися до Дискусійного форуму за покликанням: https://meet.google.com/dkh-qyfm-gni.

 

Початок роботи об 11:00.

Робоча моваукраїнська.

 

Реєстрація до 11 червня 2024 року (включно) за покликанням: https://forms.gle/36AMVN57pXp2YtJz8

 

Детальніше:

 

Запрошуємо всіх зацікавлених долучитися до обговорення важливих питань підготовки фахівців у сфері освіти та освітнього менеджменту!