Ви тут:  Головна Факультет Структура Кафедри Кафедра початкової освіти та інноваційної педагогіки Практика Різне Підсумки навчальної педагогічної практики студентів ІІ курсу («Початкова освіта» д.ф.н., 10.12.21)

Підсумки навчальної педагогічної практики студентів ІІ курсу («Початкова освіта» д.ф.н., 10.12.21)

10 грудня 2021 року відбулась звітна онлайн-конференція з навчальної педагогічної практики для студентів ІІ курсу спеціальності «Початкова освіта» денної форми навчання.

 

В процесі зустрічі керівник практики – доцент Тесленко Т. В. підвела підсумки практики. Студенти жваво поділились враженнями, представили свої презентації, в яких було висвітлено роботу в спеціалізованій школі № 65 з поглибленим вивченням іноземних мов та в гімназії № 117 імені Лесі Українки міста Києва, яку вони проводили впродовж практики (в тому числі і під час дистанційного навчання учнів); поділилися досвідом про роботу на он-лайн-платформах, на яких їм довелось співпрацювати з вчителями та учнями.

 

Практика 2к ПО 10.12.21

 

Методисти практики (доценти кафедри Себало Л. І. та Григоренко В. Є.) зазначили гарну співпрацю студентів з педагогами базових навчальних закладів під час першої практики студентів.

 

Вітаємо студентів із вдалим завершенням першого етапу практики та бажаємо нових звершень під час проходження наступних видів практик!

 

Практика 2к ПО 10.12.21

 

Практика 2к ПО 10.12.21

 

Практика 2к ПО 10.12.21