Ви тут:  Головна Факультет Структура Кафедри Кафедра образотворчого мистецтва Оголошення та події кафедри Воркшоп «Принципи дистанційного навчання» від Університету Масарика (Чехія, 06.12.21)

Воркшоп «Принципи дистанційного навчання» від Університету Масарика (Чехія, 06.12.21)

Сьогодні викладачі кафедри професор Олена Шевнюк, доценти Ольга Сова та Іраїда Руденко, старші викладачі Вікторія Карпенко, Катерина Шалварова активно працювали на онлайн-воркшопі «Принципи дистанційного навчання», який є частиною проєкту «Модернізація освітніх курсів інтерактивними цифровими інструментами для студентів педагогічних спеціальностей» в межах персонального гранту в сфері освіти за Програмою House of Europe. Тренером і експертом виступала Маркета Кошаткова, спеціалістка з питань інтернаціоналізації терціальної освіти, спеціальна асистентка кафедри соціальної педагогіки педагогічного факультету Університету Масарика (Чехія). Воркшоп проведено англійською мовою. Дискутувалися питання переваг і недоліків дистанційного навчання, його модернізованих принципів, засобів утворення освітнього середовища. Цікавим було вправляння в технології COIL, а також робота в Nearpod. Викладачі нашої кафедри поділилися власним досвідом дистанційного навчання мистецьких дисциплін.

 

Воркшоп 06.12.21 ом 1


Після воркшопу на кафедрі було проведено методичний семінар, на якому учасники воркшопу поділилися найцікавішими його практичними здобутками з іншими викладачами кафедри.

 

Воркшоп 06.12.21 ом 1

 

Воркшоп 06.12.21 ом 1

 

Воркшоп 06.12.21 ом 1

 

Воркшоп 06.12.21 ом 1