Ви тут:  Головна Факультет Структура Кафедри Кафедра дошкільної освіти Оголошення та події кафедри ДО ВОРКШОП "Методи психодіагностичного дослідження дітей дошкільного віку: психологічний інструментарій" (25.04.23)

ВОРКШОП "Методи психодіагностичного дослідження дітей дошкільного віку: психологічний інструментарій" (25.04.23)

 

2️⃣5️⃣ квітня 2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣ року в рамках Тижня психології, який триває на Педагогічному факультеті УДУ імені Михайла Драгоманова, викладачами кафедри дошкільної освіти, а саме: доцентом Вікторією Гальченко та старшим викладачем Вірою Корх було проведено ВОРКШОП "Методи психодіагностичного дослідження дітей дошкільного віку: психологічний інструментарій".


Зі вступним словом на початку онлайн-зустрічі виступила завідувач кафедри дошкільної освіти, професор Ганна Цвєткова, яка нагалосила на тісному зв'язку педагогіки і психології, необхідності озброєння студентів спеціальності "Дошкільна освіта" психологічними знаннями та методами психодіагностики дошкільників.


Воркшоп пройшов на одному диханні. Студенти 3-го й 4-го курсів бакалаврату та 1-го курсу магістратури денної форми навчання отримали вагомий багаж знань щодо особливостей застосування психодіагностичних методик з дошкільниками, а також попрацювали над власними психологіними проблемами під час активної інтерактивної взаємодії з психологами-професіоналами.


Вдячні студенти залишили зустріч з пакетом діагностичних методик та позитивним емоційним станом після участі у Воркшопі.

 

тиждень пс 25.04.23 5тиждень пс 25.04.23 5

 

тиждень пс 25.04.23 5тиждень пс 25.04.23 5

 

тиждень пс 25.04.23 5