Ви тут:  Головна Факультет Структура Кафедри Кафедра дошкільної освіти Оголошення та події кафедри ДО На виробничій нараді колективу кафедри дошкільної освіти (14.03.23)

На виробничій нараді колективу кафедри дошкільної освіти (14.03.23)

14 березня 2023 року відбулася виробнича нарада колективу кафедри дошкільної освіти (завідувачка кафедри, д.п.н., проф. Ганна Цвєткова).

На засіданні підставою для обговорення стали питання розпорядження педагогічного факультету номер 03 від 13 березня 2023 року, згідно з яким постає необхідність оновлення електронних матеріалів про умови навчання за Освітніми програмами "Дошкільна освіта" для першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти; організації олімпіади для потенційних вступників спеціальності 012 Дошкільна освіта до педагогічного факультету УДУ імені Михайла Драгоманова.

 

Вирішено залучити викладачів кафедри дошкільної освіти та здобувачів дошкільної освіти до писанкарства у рамках проєкту, присвяченому традиціям розписування яєць до Великодня в Україні.

 

Узгоджено додати 5-7 запитань самоконтролю та 1-3 творчих/практичних завдань до матеріалів викладачів кафедри дошкільної освіти до розділу 3 "Професійна підготовка вихователя ЗДО до формування соціальної успішності особистості у дошкільному дитинстві" навчально-методичного посібника "Професійна підготовка здобувача вищої освіти до формування соціальної успішності особистості у дитинстві: теорія і практика" (що матиме Гриф МОН).

 

вир нарада 14.03.23 1

 

вир нарада 14.03.23 1

 

вир нарада 14.03.23 1

 

вир нарада 14.03.23 1