Ви тут:  Головна Факультет Структура Кафедри Кафедра дошкільної освіти Академічна мобільність Наша традиційна рубрика про академічну мобільність (Норвегія, 02.03.23)

Наша традиційна рубрика про академічну мобільність (Норвегія, 02.03.23)

 

Студенти третього курсу групи ІІІ-Б ДШЛ спеціальності "Дошкільна освіта" педагогічного факультету Іра Вака і Оля Пінчук (куратор доцент кафедри дошкільної освіти Тетяна Козак) розповідають про заняття: "Ekskursjon/Field trip Sense of place and outdoor teaching Wintertrip to Jønnbu – Lifjell".

 

"Протягом двох днів, з 27 по 28 лютого 2023 року, ми мали екскурсію до Jønnbu. Тут ми навчились кататись на лижах, будували скульптури героїв міфів різних країн, готували та куштували національні страви. Під час цієї подорожі, ми також побачили Північне сяйво, і, ніби діти, стояли зачарованими. Це було неймовірне заняття!" – діляться враженнями студентки.



Академічна мобільність УДУ імені Михайла Драгоманова та University of South-Eastern Norway/Університет Південно-Східної Норвегії, програма: Outdoor Education and Experiential Learning in Schools and Kindergartens/Навчання на природі та експериментальне навчання в школах і дитячих садках.

 

АМ до Норвегія 2.02.23 1

 

АМ до Норвегія 2.02.23 1

 

АМ до Норвегія 2.02.23 1

 

АМ до Норвегія 2.02.23 1

 

АМ до Норвегія 2.02.23 1