Ви тут:  Головна Події Запрошуємо студентів до участі в роботі X Всеукраїнської науково-практичної студентської інтернет-конференції «Науковий простір студента: пошуки і знахідки» (31.03.23)

Запрошуємо студентів до участі в роботі X Всеукраїнської науково-практичної студентської інтернет-конференції «Науковий простір студента: пошуки і знахідки» (31.03.23)

Педагогічний факультет Українського державного університету імені Михайла Драгоманова запрошує студентів педагогічних спеціальностей коледжів, університетів до участі в роботі X Всеукраїнської науково-практичної студентської інтернет-конференції «Науковий простір студента: пошуки і знахідки», яка відбудеться об 11:00 31 березня 2023 року, м.Київ. Відеозустріч проходитиме у Zoom за покликанням із прямою трансляцією на сторінці факультету у Facebook↓.

 

Для участі в конференції необхідно до 27 березня 2023 року (включно) заповнити Google-форму за посиланням↓ та до 27 березня 2023 року (включно) надіслати на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. тези доповіді (чи статтю).

 

ПРОГРАМА ПЛЕНАРНОГО ЗАСІДАННЯpdf


Деталі в інформаційному листі за посиланням↓NEW

 

Відеозустріч проходитиме у Zoom за покликанням: 

https://us02web.zoom.us/j/87299561655?pwd=dFk4QzNZcEF3MmlwQmNwVjcyRzhOZz09 

із прямою трансляцією на сторінці факультету у Facebook↓.

 

Участь безкоштовна!!!

 

Бажаємо усіпіхів!

 

Х всеукр конф студ Наук простір 31.03.23