Ви тут:  Головна Факультет Структура Кафедри Кафедра початкової освіти та інноваційної педагогіки Оголошення та події кафедри Підсумкова конференція з науково-педагогічної практики магістрів спеціальність «Початкова освіта» (05.05.21)

Підсумкова конференція з науково-педагогічної практики магістрів спеціальність «Початкова освіта» (05.05.21)

5 травня 2020 р. о 18.00 відбулася підсумкова звітна конференція з виробничої науково-педагогічної практики студентів 1 курсу магістратури спеціальності «Початкова освіта».

Виробнича науково-педагогічна практика, яка тривала з 29.03 21 р. до 25.04.21 р., була спрямована на формування у студентів професійних компетентностей, реалізацію можливостей практичного застосування набутих знань щодо закономірностей розвитку вищої освіти в контексті євроінтеграції та глобалізації, становлення системи ціннісних уявлень професіонала, удосконалення професійних умінь і навичок, які відповідають освітньому рівню «магістр», виховання потреби у самовдосконаленні.

 

05.05.21 Практика Мг По

 

Відеоконференцію було проведено в онлайн-режимі засобами сервісу Google Meet, завдяки чому студенти змогли виступити та продемонструвати презентації розроблених лекційних та практичних занять з дисциплін фахового спрямування.

Впродовж проходження науково-педагогічної практики студенти оволоділи знаннями та практичними уміннями здійснювати функції викладача педагогіки закладу вищої освіти, серед яких: цілепокладання, інформаційна (гностична), стимулюючо-мотиваційна, планування, проектування, конструювання, контрольно-регулююча та оцінювально-рефлексивна тощо.

Під час практики студенти-магістри були присутніми онлайн у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Демократія та освіта: викладання та навчання демократії в початковій школі та педагогічній освіті» (21-22 квітня 2021); виступали з доповідями на звітній науково-практичній конференції «Освіта і наука -2021».

У роботі конференції змогли взяти участь 20 студентів та їх наукові керівники.

 

05.05.21 Практика Мг По 1

 

05.05.21 Практика Мг По 2

 

05.05.21 Практика Мг По 3