Ви тут:  Головна Факультет Структура Кафедри Кафедра початкової освіти та інноваційної педагогіки Оголошення та події кафедри Консультація з питань вступу до магістратури та підготовки бакалаврських робіт (23.09.23)

Консультація з питань вступу до магістратури та підготовки бакалаврських робіт (23.09.23)

23 березня було проведено консультацію з питань вступу до магістратури та підготовки бакалаврських робіт для студентів-випускників (4 пн, 4 зпш, 2 пнмс, 2 зпнмс, 47 зпшмс) спеціальності 013 Початкова освіта.

 

Олена Валеріївна Матвієнко, професор, завідувачка кафедри початкової освіти розповіла студентам про умови вступу до магістратури, що передбачають складання  вступного випробування та написання мотиваційного листа, а також докладно відповіла на запитання студентів щодо змісту й особливостей навчання за програмами магістратури, організаційних моментів вступу.

 

конс бк мг 23.03.23 1

 

Ганна Василівна Семеренко, професор, завідувачка кафедри педагогічної інноватики на прикладах проілюструвала, на чому слід зосередитись студентам під час підготовки до виконання тестових завдань з української мови. Доцент Марина Іванівна Комогорова окреслила орієнтовний порядок вступного випробування та ознайомила студентів зі специфікою тестів з іноземної мови. Власні побажання та настанови студентам надали професор Олена Володимирівна Бернацька та доцент Людмила Миколаївна Попова.

 

У другій частині консультації доцент кафедри початкової освіти Олена Михайлівна Кондратюк зосередила увагу студентів на ключових моментах кваліфікаційної роботи, дотриманні академічної доброчесності під час її написання, повідомила про заплановані попередні слухання бакалаврських робіт та відповіла на запитання студентів.

 

конс бк мг 23.03.23 1

 

конс бк мг 23.03.23 1

 

конс бк мг 23.03.23 1

 

конс бк мг 23.03.23 1

 

конс бк мг 23.03.23 1