Анонс мистецького заходу до Дня слов’янської писемності й культури (24.05.2024)

 

Запрошуємо студентів до участі у літературно-мистецькому заході до Дня слов’янської писемності й культури, який відбудеться 24 травня 2024 року о 12:30 в Національному музеї літератури України. Це свято приурочують до дня вшанування пам’яті святих рівноапостольних Кирила і Мефодія – слов’янських просвітителів та провідників християнства, творців кириличного алфавіту та давньослов’янської мови.

 

24.05.2024 День слов писем к Музей літ ри Укр

 

Мистецький захід проходитиме за участі Лариси Кислюк, доктора філологічних наук, старшого наукового співробітника відділу лексикології, лексикографії та структурно-математичної лінгвістики Інституту української мови НАН України; Віри Топіхи, кандидата філологічних наук, доцента кафедри української й іноземних мов та методик викладання в початковій і дошкільній освіті педагогічного факультету УДУ імені Михайла Драгоманова; студентів 1 курсу спеціальності «Початкова освіта», які читатимуть поезію «Пам’ять століть відтворена у слові».

 

Не пропустіть можливість зануритися у світ слов’янської писемності та культури і відзначити важливість мови разом з нами!