Ви тут:  Головна Факультет Структура Кафедри Кафедра дошкільної освіти Оголошення та події кафедри ДО Міжнародний форум «Модернізація педагогічної освіти у глобальному вимірі безпеки соціально-турбулентного світу» (16.02.23)

Міжнародний форум «Модернізація педагогічної освіти у глобальному вимірі безпеки соціально-турбулентного світу» (16.02.23)

 

У стінах нашого славетного Драгоманівського університету відбулася значна подія – Міжнародний форум «Модернізація педагогічної освіти у глобальному вимірі безпеки соціально-турбулентного світу». Делегати від кафедри дошкільної освіти (зав.каф. проф. Ганна Цвєткова) взяли участь у роботі Форуму. У складних умовах сьогодення, життя продовжується з більшою потужністю та непереборною мотивацією до перемоги на освітянському фронті.

 

форум 16.02.23 до1

 

форум 16.02.23 до1

 

форум 16.02.23 до1

 

форум 16.02.23 до1

 

форум 16.02.23 до1

 

форум 16.02.23 до1

 

Саме такими енергетично-позитивними були привітання і доповіді учасників Форуму, зокрема С. Шкарлета – Міністра освіти і науки, В. Ющенка – голови наглядової Ради університету, В. Кременя – президента Національної академї педагогічних наук та багатьох інших представників провідних установ нашої країни. У проекті рішення Форуму подані обґрунтовані організаційно-управлінські рішення для розбудови футуристичної архітектури сфери освіти, науки й іноватики на різних рівнях: транскордонному, міжнародному регіональному, національному та відомчому, інституційному університетському. Лише плідна робота такого масштабу всупереч усіх негараздів зміцнює й надихає своєю узгодженістю та злагодженістю на шляху розбудови усіх ланок державної та міжнародної освіти і науки.

 

форум 16.02.23 до1

 

форум 16.02.23 до1