Ви тут:  Головна Факультет Структура Кафедри Кафедра дошкільної освіти Оголошення та події кафедри ДО Консультація з підсумкової атестації для студентів-випускників 4️⃣ курсу першого (бакалаврського) рівня вищої дошкільної освіти (30.05.23)

Консультація з підсумкової атестації для студентів-випускників 4️⃣ курсу першого (бакалаврського) рівня вищої дошкільної освіти (30.05.23)

✍️👥📚🗂 Науково-педагогічним складом кафедри дошкільної освіти педагогічного факультету 3️⃣0️⃣ травня 2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣ року було проведено консультацію щодо підсумкової атестації для студентів-випускників 4️⃣ курсу першого (бакалаврського) рівня вищої дошкільної освіти денної та заочної форм навчання.


Вступним надихаючим словом розпочала зустріч завідувачка кафедри дошкільної освіти, докторка педагогічних наук, професорка Ганна Цвєткова, яка побажала студентам впевненості та наснаги у складанні комплексного кваліфікаційного екзамену та захисту бакалаврських робіт.

 

конс ПА до 30.05.23 1


Модерувала захід доцентка Наталія Левінець, яка розповіла про структуру проведення консультації та організаційні та технічні особливості підсумкової атестації. Наталія Валентинівна пояснила, що комплексний кваліфікаційний екзамен побудовано за інтеграційним принципом. Програма іспиту орієнтована на виявлення компетентностей випускника першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 012 «Дошкільна освіта». Атестація здобувачів освіти здійснюється з використанням дистанційних технологій навчання. Іспит проходитиме в системі Moodle на сервері університету і складатиметься з двох частин: комп’ютерного тестування і розв’язання практико-методичного завдання. Тестування нараховуватиме 25 теоретичних питань, що передбачають одну правильну відповідь із запропонованих (0 – 60 балів). Практико-методичне завдання охоплюватиме дві складові: виконання практичного завдання (0 – 20 балів) і його методичне обґрунтування (0 – 20 балів).

 

конс ПА до 30.05.23 1


Проведення захисту бакалаврських робіт відбувається з використанням дистанційних технологій навчання під час відкритого засідання екзаменаційної комісії в режимі відеоконференції. Захист бакалаврських робіт відбуватиметься на платформі Google Meet.
Зі змістом орієнтовних завдань з дитячої психології на комплексному кваліфікаційному екзамені познайомила доцентка Вікторія Гальченко.


Про особливості питань з дошкільної педагогіки комплексного кваліфікаційного екзамену ознайомила доцентка Софія Довбня.
Зорієнтувала присутніх можливими питаннями на іспиті з основ природознавства з методикою доцентка Вікторія Агіляр-Туклер.
Доцентка Ірина Товкач націлила студентів-випускників на перелік літератури з дошкільної лінгводидактики до іспиту.
З переліком основних моментів з основ образотворчого мистецтва з методикою на іспиті ознайомила доцентка Вікторія Ходунова.

 

конс ПА до 30.05.23 1


На теорії та методиці фізичного виховання дітей дошкільного віку зупинилася доцентка Наталія Левінець.
Про запитання з теорії і методики формування математичних уявлень розповіла доцентка Оксана Ступак.
Більш деталізовано з технічними та організаційними етапами проведення підсумкової атестації ознайомили викладач Тетяна Сняткова та старший викладач Катерина Поліщук.


🇺🇦 Бажаємо успішної підсумкової атестації студентам-випусникам під мирним небом!

 

конс ПА до 30.05.23 1