Ви тут:  Головна Студентові О г о л о ш е н н я ! Проведення Всеукраїнського конкурсу наукових робіт здобувачів вищої освіти та молодих вчених «Бізнес і права людини в Україні: проблеми та рішення під час війни та повоєнного відновлення» (до 15.10.22)

Проведення Всеукраїнського конкурсу наукових робіт здобувачів вищої освіти та молодих вчених «Бізнес і права людини в Україні: проблеми та рішення під час війни та повоєнного відновлення» (до 15.10.22)

Мета Конкурсу – популяризація в Україні підходу ООН, заснованого на правах людини, та Керівних принципів ООН з питань бізнесу і прав людини шляхом сприяння активізації та підтримки науково-дослідної роботи за складних обставин воєнного стану, вироблення пропозицій щодо науково-практичних рішень для забезпечення, поваги і захисту прав людини у сфері бізнесу в умовах війни та повоєнного відновлення в Україні включно шляхом реалізації Плану відновлення України, виконання та вдосконалення відповідних галузевих політик і нормативно-правових актів.


До участі в Конкурсі запрошуються:

  • здобувачі вищої освіти (молодший бакалавр, бакалавр, магістр, аспірант, асистент-стажист, ін.);
  • молоді вчені (вчені віком до 35 років включно, які мають вищу освіту не нижче другого (магістерського) рівня (у т.ч. кандидати наук, доктори філософії), та вчені віком до 40 років включно, які мають науковий ступінь доктора наук або навчаються в докторантурі.

 

Для участі у Конкурсі до 15 жовтня 2022 року на електронну адресу Оргкомітету (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) необхідно надіслати заявку щодо участі, конкурсну наукову роботу і скановану копію рецензії наукового керівника.

 

Більш детальна інформація про Положення, пріоритетні напрями досліджень у межах загальної теми Конкурсу, про його хід і результати розміщена на Інтернет-сайтах (http://www.iepd.kiev.ua/ та https://www.ombudsman.gov.ua/ ).


Інформаційний лист↓

конкурс МОН до 15.10.22