Ви тут:  Головна Факультет Структура Кафедри Кафедра початкової освіти та інноваційної педагогіки Практика Звіти практик. Конференції Звітна онлайн-конференція з навчальної педагогічної практики для студентів д.ф.н. 2 курсу спеціальності «Початкова освіта» (9.12.22)

Звітна онлайн-конференція з навчальної педагогічної практики для студентів д.ф.н. 2 курсу спеціальності «Початкова освіта» (9.12.22)

9 грудня 2022 року відбулась звітна онлайн-конференція з навчальної педагогічної практики для студентів 2 курсу спеціальності «Початкова освіта» денної форми навчання. Керівник практики доцент Тесленко Т.В. підвела підсумки практики, студенти поділились враженнями, представили свої презентації, в яких було висвітлено роботу в школах міста Києва, яку вони проводили впродовж практики, в тому числі і під час дистанційного навчання учнів та студентів, розказали про платформи, на яких їм довелось співпрацювати з вчителями та учнями. Методисти практики: доценти кафедри Себало Л.І., Григоренко В.Є., Губарєва Д.В. поділились своїми враженнями від співпраці зі студентами під час першої практики студентів. Вітаємо студентів із вдалим завершенням першого етапу практики та бажаємо нових звершень під час наступних видів практик.


Презентації і фото з конференції на Гугл Диску↓

 

 

практика звіт 9.12.22 1

 

практика звіт 9.12.22 1