Ви тут:  Головна Факультет Структура Кафедри Кафедра початкової освіти та інноваційної педагогіки Практика Звіти практик. Конференції Настановча конференція з навчальної педагогічної практики студентів 2-ПН курсу спеціальності «Початкова освіта» д.ф.н. (23.02.2024)

Настановча конференція з навчальної педагогічної практики студентів 2-ПН курсу спеціальності «Початкова освіта» д.ф.н. (23.02.2024)

 

23 лютого 2024 року відбулась настановча онлайн-конференція з навчальної педагогічної практики студентів 2 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної форми навчання спеціальності «Початкова освіта». Керівник практики, доцент Тесленко Тетяна Василівна, детально ознайомила студентів з програмою практики, познайомила студентів з метою та завданням практики.

 

23.02.24 Наст конф навч пр 2 ПН 1

 

Метою навчальної педагогічної практики є оволодіння професійними уміннями, навичками здійснення спостереження та аналізу організації навчально-виховного процесу початкової школі в умовах НУШ; формування знань про організацію та зміст навчально-виховної роботи в Новій українській школі; формування фахових компетенцій майбутнього вчителя початкової школи; оволодіння методикою виховної роботи у всій її різноманітності та складності, формування у студентів вмінь психолого-педагогічного спостереження та аналізу освітньо-виховного процесу в Новій українській школі; формування у студентів умінь психолого-педагогічного спостереження за класним колективом у цілому та аналіз власних результатів педагогічної діяльності.

 

Тесленко Тетяна Василівна також ознайомила студентів з наказом про практику і з розподілом їх по базовим закладам загальної середньої освіти міста Києва. Окрема увага була звернена на особливості  організації і проведення практики в умовах тимчасових обмежень організації освітнього процесу та у період воєнного стану, а також на заповнення звітної документації, зокрема щоденника з навчальної педагогічної практики, в якому студенти мають фіксувати виконані завдання. Всі завдання практики були озвучені керівником практики, розкритий їх зміст, наведені приклади виконання завдань.

 

Керівники практики в базових закладах освіти: доценти Григоренко Вікторія Євгеніївна, Себало Людмила Ігорівна, старший викладач Губарєва Дар’я Вячеславівна, асистент Цихмейструк Оксана Миколаївна, професор Шапошнікова Ірина Миколаївна побажали студентам належним чином виконати програму практики та отримати гарні враження від практичної діяльності!

 

23.02.24 Наст конф навч пр 2 ПН 1

 

23.02.24 Наст конф навч пр 2 ПН 1

 

23.02.24 Наст конф навч пр 2 ПН 1