Ви тут:  Головна Факультет Структура Кафедри Кафедра педагогіки Оголошення та події кафедри Запрошуємо до участі у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Теорія і практика козацької педагогіки в контексті української національної ідентичності» (29.05.2024)

Запрошуємо до участі у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Теорія і практика козацької педагогіки в контексті української національної ідентичності» (29.05.2024)


Шановні колеги, педагоги, науковці, представники козацьких організацій, науково-педагогічні працівники та аспіранти!

Кафедра педагогіки Педагогічного факультету Українського державного університету імені Михайла Драгоманова запрошує вас долучитися до роботи Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю за темою «Теорія і практика козацької педагогіки в контексті української національної ідентичності», що проходитиме 29–30 травня 2024 року у змішаному форматі.

 

Конф Козацька педагогіка 29.05.2024



Відкриття Конференції відбудеться 29 травня 2024 о 10:30 в Центральному корпусі УДУ імені Михайла Драгоманова за адресою: м. Київ, вул. Пирогова, 9 (станція метро «Університет»).


Тематичні напрями конференції:

  1. Концептуальні засади сучасної української педагогіки.
  2. Відродження українських національних традицій в сучасній українській педагогіці.
  3. Козацька педагогіка через призму козацького звичаю Спас.
  4. Козацька педагогіка і сучасна педагогічна наука.

 

Для участі у конференції необхідно до 24 травня 2024 року зареєструватись, заповнивши google-форму за покликанням(↓)

 

Для учасників, які бажають опублікувати тези своїх доповідей у збірнику конференції, необхідно оформити тези своїх доповідей відповідно до додатку та завантажити їх в останньому пункті google-форми.

 

Конф Козацька педагогіка 29.05.2024