Ви тут:  Головна Факультет Структура Кафедри Кафедра дошкільної освіти Педагогічна практика кафедри Враження студентів про проходження практики в ЗДО "Wonderland" (20.042024)

Враження студентів про проходження практики в ЗДО "Wonderland" (20.042024)

 

👨‍🚀🚀🌌🌠🛰👽 Студентка 4 курсу групи 4-Б Щирова Марія ділиться своїми емоціями про проходження практики в ЗДО "Wonderland":


🚀😀 Я розпочала проєкт з дітьми дошкільного віку на тему: "Великий і недосяжний Космос". Діти отримали незабутні емоції та чудові враження, прекрасно виконували завдання. Ми практично пройшли половину шляху нашого проєкту. Далі буде...

ВІДЕО

 

 

👩‍🏫🐇🐥🐾 🦁 Я студентка 4 курсу групи 4-ДШМС Челомбітько Валентина ділюся своїми емоціями про проходження практики в ЗДО ✨🦋🧸"Wonderland"
Я завершила проєкт з дітьми на тему “Тварини – наші друзі”, який був спрямований на формування у дітей молодшого дошкільного віку уявлень про тварин з усього світу та те, що вони теж потребують нашого піклування та любові.


Під час реалізації проєкту діти молодшого дошкільного віку знайомилися з різними видами тварин, їхніми особливостями, місцем життя, харчуванням. Розглядали картинки та фотографії тварин, читали казки, грали в дидактичні ігри, були присутні на виставах, брали участь в театрі, малювали, та займалися ліпленням.

 

Усі заплановані заходи проєкту були успішно реалізовані. Діти з цікавістю вивчали матеріал проєкту, висловлювали свою зацікавленість у пізнанні тваринного світу. Зрозуміли, що тварини наші друзі та що вони теж живі створіння і їх треба захищати.


Для мене цей проєкт дав зрозуміти, що я все ж таки вибрала правильну професію свого життя – Вихователь. У садочку чудові діти, які підтримували та йшли мені на зустріч.

 

ВІДЕО

відео практика Челомбітько В. 20.04.24