Ви тут:  Головна Факультет Структура Кафедри Кафедра дошкільної освіти Наукова робота викладачів кафедри ДО ХІ Міжнародна науково-практична конференція «Подолання мовних та комунікативних бар’єрів: освіта, наука, культура» (17.11.23)

ХІ Міжнародна науково-практична конференція «Подолання мовних та комунікативних бар’єрів: освіта, наука, культура» (17.11.23)

 


🤔🔬🇺🇦🇸🇪🇨🇿 1️⃣7️⃣ листопада завідувачка кафедри дошкільної освіти педагогічного факультету Українського державного університету імені Михайла Драгоманова, докторка педагогічних наук, професорка Цвєткова Ганна Георгіївна, докторка педагогічних наук, доцентка Ступак Оксана Юріївна, та викладачі кафедри долучитись до роботи ХІ Міжнародної науково-практичної конференції «Подолання мовних та комунікативних бар’єрів: освіта, наука, культура» яка відбулася в Національному авіаційному університеті (Факультет лінгвістики та соціальних комунікацій, кафедра іноземних мов і перекладу) за співорганізації з Університетом Євле, м.Євле, Швеція.


💡🙅‍♀️🎓🆙 Професорка Цвєткова Г.Г. у своєму виступі на тему: «Антиінноваційні бар’єри у вкладанні як відображення професійних деформацій особистості» презентувала передумови, ознаки, причини, типи та чинники антиінноваційних бар’єрів у педагогічній діяльності. На прикладі досвіду роботи кафедри дошкільної освіти Ганна Георгіївна показала вияв антиінноваційних бар’єрів та стратегії їх подолання, та стимулювання інноваційної активності педагогів закладу вищої освіти.


🔎🫂👶 Доцентка Ступак О.Ю. представила результати квалітативного дослідження щодо адаптації українських дітей в чеських школах. Дослідження було проведено спільно з науковцями Університету Масарика та дослідницького інституту SYRI (Чехія).


🙌 Вдячні організаційному комітету, всім доповідачам та учасникам конференції за можливість долучитися до міжнародного обміну досвідом наукових досліджень та приємну атмосферу спілкування!
🔭Творчої наснаги й нових відкриттів!
🤝До подальшої співпраці!

 

Допис про подію у Facebook за покликанням↓