Традиційна зустріч зі студентами (18.09.2024)

 

18 вересня 2024 року відбулася традиційна щорічна зустріч викладацького колективу кафедри зі студентами. Як і завжди, у цій зустрічі активну участь взяли представники студентського самоврядування факультету, зокрема, Олеся Гончарова. Цього року особливу увагу приділили питанням оновленого графіку навчального процесу і тому, як максимально корисно використати робочий час у майстернях. Спробували разом оцінити, чи не буде перевантаження самостійною роботою студентів. Викладачі обіцяли подумати над інтенсифікацією завдань та їх варіативністю.

 

Зустріч студ ОМ 18.09.24 1


Гаранти освітніх програм першого бакалаврського і другого магістерського рівнів професор Олена Шевнюк і доцент Ольга Сова проаналізували результати минулорічних анонімних опитувань студентів щодо якості навчання та роботи викладачів. Особливо гарячим було обговорення можливості розширення кредитів на освітній компонент «Скульптура». Було вирішено додати декілька вибіркових дисциплін саме з різних видів пластики. Прозвучала також пропозиція відновити пленерну практику на виїзді.

 

Зустріч студ ОМ 18.09.24 1


Студенти позитивно оцінили те, що минулого року розширено перелік вибіркових дисциплін зі скетчінгу, рекламного плакату, графічних серій та інших інноваційних практик. Залишилися студенти задоволеними і циклом майстер-класів з технік друкованої графіки, які провели для них у колаборації студенти Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури.

 

Зустріч студ ОМ 18.09.24 1


Цікавим моментом зустрічі стала присутність на ній випускниці магістратури 2023 року Анастасії Зелінської, яка поділилася своїми враженнями від навчання, а також тим, що стало їй в нагоді в роботі викладачки образотворчого мистецтва.