You are here:   Home Аспірантові Оголошення й події Запрошуємо до участі в конференції «Кібербезпека в транскордонному співробітництві» (15-16.10.2024)

Запрошуємо до участі в конференції «Кібербезпека в транскордонному співробітництві» (15-16.10.2024)

 

Шановні колеги! Викладачі та студенти!


Запрошуємо Вас узяти участь у роботі науково-практичної конференції «Кібербезпека в транскордонному співробітництві», що відбудеться 15 – 16 жовтня 2024 року в Закарпатському угорському інституті імені Ференца Ракоці II в змішаному форматі.


УЧАСТЬ В КОНФЕРЕНЦІЇ ТА ОПУБЛІКУВАННЯ ТЕЗ ДОПОВІДЕЙ У ЗБІРНИКУ – БЕЗКОШТОВНО!


Для участі в конференції необхідно до 27.09.2024 р. надіслати на електронні адреси секретаріату оргкомітету такі матеріали:

реєстраційна форма;

тези доповіді (тези доповідей студентів будуть розглянуті лише в разі подання секретарю вибраної секції роздрукованої чи відсканованої доповіді, підписаної науковим керівником).


Матеріали, надані без заповнення заявки, не будуть прийняті до розгляду. Оргкомітет залишає за собою право відхилити доповідь у разі подання недостовірних і некоректних даних, невідповідності тез доповіді окресленим вимогам (див. нижче) або тематиці конференції.


Надіслані електронні матеріали можна вважати отриманими, якщо автор одержав підтвердження від секретаріату. В іншому разі матеріали вважають недоставленими. За таких обставин автор повинен спробувати повторно надіслати електронні матеріали (можливо, з іншої електронної адреси). Якщо надіслати електронні матеріали не вдається, потрібно надіслати їх іншим чином до секретаріату конференції.


Усі учасники будуть забезпечені елекронним збірником тез та сертифікатом про учвсть, завіреним печаткою. У сертифікаті буде зазначено обсяг підвищення кваліфікації (15 годин - 0,5 кредитів ECTS).

 

Детальніше в Інформаційному листі↓

 

Кібербезпека Ракоці 15 16.10.2024